Певецът Марк Антъни и парагвайският модел Надя Ферейра вече са официално

...
Певецът Марк Антъни и парагвайският модел Надя Ферейра вече са официално
Коментари Харесай

Марк Антъни се ожени за четвърти път. Взе финалистка на Мис Вселена - Звезди

Певецът Марк Антъни и парагвайският модел Надя Ферейра към този момент са публично женени. Двойката си сподели " да " в наличието на куп звезди в Музея на изкуствата " Перес " (Маями), заяви светското издание Hola!. Това е четвърти брак за 54-годишния Антъни, който връчи годежен пръстен на 23-годишната финалистка на Мис Вселена 2021 през май предходната година.

На дълго чаканата женитба участваха впечатляващ брой звезди, измежду които Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек, Лин Мануел Миранда, Луис Фонси и даже президентите на някои латиноамерикански страни.

Според изданието Ферейра е била с превъзходна сватбена рокля на Galia Lahav, а младоженецът с костюм на Christian Dior. За специфичния си ден Надя избрала дизайн с сантиментално лъчение, красива дантела и дълъг шлейф.

" Финалистката на " Мис Вселена 2021 " се трансформира в приказна принцеса, приковавайки погледите на всички присъстващи, изключително на брачна половинка си ", написа Hola!.

Карлос Слим (един от най-богатите мексикански бизнесмени) и футболната легенда Дейвид Бекъм си поделиха ролята на шафери. Роденият в Ню Йорк салса артист избра до него да застанат двама от най-хубавите му другари, с които е непосредствен от години. 

Две от шестте деца на Антъни почетоха сватбата на татко си. Това са синовете му Кристиан и Райън от брака с актрисата Даянара Торес.

Надя Ферейра е четвъртата мисис Антъни след Даянара Торес, Дженифър Лопес и Шанън Де Лима. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР